De startpagina voor ondernemers van Overijssel

Belastingtips Overijssel.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Belastingtips Overijssel

Bedrijf opzetten

Bedrijfopzetten is bedoeld als site die helpt bij de allereerste stappen die gezet worden bij het beginnen van een eigen bedrijf. Er is zeer veel informatie te halen op het internet waarvan maar een klein gedeelte gratis is zoals bedrijfsopzetten.nl. Deze laagdrempeligheid is een van de belangrijkste kenmerken van bedrijfopzetten.nl.

Bezoek website Bedrijf opzetten

Belastingblad

Op internet is een grote hoeveelheid fiscale informatie aanwezig. Nadeel is echter dat deze informatie over vele pagina's is verdeeld. Wij hebben (een deel van) deze informatie in rubrieken ondergebracht. Op onze site vindt u verwijzingen naar literatuur en relevante internetpagina's. Deze verwijzingen zijn onderverdeeld naar onderwerp.

Bezoek website Belastingblad

Business Compleet

Op deze site kunt u diverse interessante artikelen met belastingtips tegenkomen.

Bezoek website Business Compleet

NBA

In samenwerking met de Belastingacademie en de Kamer van Koophandel is een fiscale eindejaarspecial tot stand gekomen. Hier vindt u achtergronden over fiscale wijzigingen en tips een weetjes voor 2007.

Bezoek website NBA

Indicator

Indicator geeft verschillende adviesbrieven uit waarop u zich als ondernemer kunt abonneren. Deze publicaties geven u tips en adviezen om geen cent belasting te veel te betalen. Voor iedereen die beroepsmatig met belastingen bezig is: directeuren-aandeelhouders, zelfstandige ondernemers, boekhouders, accountants, belastingadviseurs, enz.

Bezoek website Indicator