De startpagina voor ondernemers van Overijssel

Bedrijfsnaam Overijssel.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Bedrijfsnaam Overijssel

De Merkplaats

De Merkplaats is een eigenzinnig merkenbureau dat zich heeft gespecialiseerd in de dienstverlening op het terrein van de juridische bescherming van ideeën, tv-formats, merken, auteursrechten, domeinnamen, handelsnamen en modelrechten.

Bezoek website De Merkplaats

Kamer van Koophandel

Het kiezen van een bedrijfsnaam of handelsnaam voor uw onderneming is aan regels gebonden. Op de site van de KvK vindt u alle informatie die u nodig heeft.

Bezoek website Kamer van Koophandel

Knijff Merkenadviseur

Wij zijn de adviseur voor iedereen die persoonlijke aandacht voor zijn merk bescherming belangrijk vindt. Bij Knijff Merkenadviseurs bent u aan het goede adres als u deskundigheid zoekt.

Bezoek website Knijff Merkenadviseur

Leren.nl

Wie een bedrijf begint, moet een pakkende bedrijfsnaam verzinnen. De keuze daarin is in principe vrij. De naam moet echter wel voldoen aan de voorwaarden van de Handelsnaamwet. Op onze site vindt u uitgebreide informatie over het kiezen van een bedrijfsnaam en de voorwaarden waar deze aan moet voldoen.

Bezoek website Leren.nl

Merkenwinkel

Merkenwinkel.nl maakt het voor bedrijven en particulieren mogelijk om goedkoper, sneller en simpeler hun merken online te registreren. Wij bieden een geavanceerde online merkregistratie dienst met een professionele helpdesk tegen het laagste tarief in de Benelux. Niet alleen kunt u via merkenwinkel.nl uw merk registreren maar ook laten bewaken in de Benelux.

Bezoek website Merkenwinkel

Onel

Wij zijn hét ­­merkenbureau voor ondernemers. Op een heldere en persoonlijke manier onderzoeken, registreren en bewaken wij uw merken.

Bezoek website Onel