De startpagina voor ondernemers van Overijssel

Computers Overijssel.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Computers Overijssel

Compenz

Compenz BV verzorgt het systeembeheer voor MKB-bedrijven in de regio Salland. Vanuit onze winkel in Dalfsen verkopen wij computersystemen, randapparatuur en software aan ondernemers en particulieren. Onze eigen technische dienst verzorgt voor onze klanten desgewenst de installatie en aftersales.

Bezoek website Compenz

Dell

Dell biedt uitstekende betaalbare desktops en laptops voor ondernemers. Let op de scherpe aanbiedingen. Tevens alles via internet besteld en aan huis geleverd.

Bezoek website Dell

Dynabyte

Bij Dynabyte kunt u, behalve in de winkel, ook op het internet terecht voor een breed assortiment aan computers, supplies en software. Alles uit voorraad leverbaar. Dynabyte heeft haar winkels verspreid over heel Nederland. Er zit altijd een bij u in de buurt en zo niet, dan kunt u eenvoudig en veilig via internet bestellen.

Bezoek website Dynabyte

HB Computer Services

HB Computer Services adviseert en realiseert uw wensen in de automatisering. Of het nu gaat om een huisnetwerk of de infrastructuur van een bedrijfsnetwerk, wij zorgen dat het optimaal werkt.

Bezoek website HB Computer Services

Kelkoo

Kelkoo is een uitstekende prijzenvergelijkingssite. Kijk hier welke computer voldoet aan uw eisen, vergelijk de prijzen en maak vervolgens een beslissing.

Bezoek website Kelkoo