De startpagina voor ondernemers van Overijssel

Kantoor Overijssel.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Kantoor Overijssel

Asito

Asito is, met ruim 125 lokale vestigingen, de facilitaire dienstverlener met de hoogste dekkingsgraad in Nederland. Ons doel? U als opdrachtgever alle zorgen rondom en in uw gebouwen die niet uw eigen corebusiness betreffen uit handen nemen!

Bezoek website Asito

De Ster Bedrijfsdiensten

Met behulp van vakkundig materiaal zoals hoogwerkers, de Tuckerpole, schrob/zuigmachines en hogedrukreinigers, kunnen wij een breed pakket aan dienstverlening aanbieden. Veel scholen, kantoren, sportzalen, maar ook particulieren zijn u reeds voorgegaan en maken dankbaar en tevreden gebruik van onze dienstverlening.

Bezoek website De Ster Bedrijfsdiensten

G.J. Ophof

Vestigingen in Bergentheim, Ommen en Apeldoorn! Sterke klantenbinding, efficiënte organisatie met een persoonlijke benadering, grote betrokkenheid van de medewerkers en goed en modern materieel!

Bezoek website G.J. Ophof

GOM Schoonmaakbedrijf

Omdat Gom de vakkennis heeft, hoeft u zelf geen verstand te hebben van schoonmaken. We bekijken de situatie vanuit uw positie en stellen zo, in samenspraak met u, een doordacht schoonmaakplan op. De rest kunt u aan onze medewerkers overlaten: zij zien wat verbeterd kan worden, signaleren tekortkomingen en ontdekken verbeterpunten.

Bezoek website GOM Schoonmaakbedrijf

Kangaro KTC

In het Logistieke Centrum van Kangaro KTC bv in Deventer liggen ruim 8000 artikelen op voorraad, orders die vóór 14.00 uur bij ons binnen zijn, worden binnen 24 uur bij u afgeleverd. Ca. 8.500 bestelartikelen worden meestal binnen 1 week geleverd.

Bezoek website Kangaro KTC

MK Dienstverlening

Schoonmaakdiensten richten zich o.a. op het reguliere werkzaamheden welke volgens schema kunnen verlopen. Projecten worden getoetst aan de hand van Ri&E zodat Opdrachtgever en Werknemer weten waar zij aan toe zijn. Om tot een passend schoonmaak schema te komen worden wenselijke diensten nauwkeurig in kaart gebracht en door gemotiveerde en geselecteerde mensen uitgevoerd.

Bezoek website MK Dienstverlening

Wm Veenstra

Wm Veenstra maakt er meer van. Dat is zo ongeveer de kortst mogelijke samenvatting van onze missie. Dat doen we met een team van circa 35 medewerkers. Stuk voor stuk vaklui. Mensen met wie het prettig communiceren is, die het onmogelijke weten waar te maken en die zich houden aan hun afspraken. Persoonlijk, vriendelijk en betrokken bij uw zaak gaan we iedere dag opnieuw voor de hoogste kwaliteit. U kunt ervan op aan: samen maken we ook meer van úw organisatie.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locaties: Groningen, Heerenveen, Zwolle 

 

Bezoek website Wm Veenstra

AmDkoeriers

AmDkoeriers is een betrouwbaar en klant gericht Koeriersbedrijf dat staat voor Service, Kwaliteit en Zekerheid, Wij stellen de wensen en behoeftes van onze klanten centraal. Onze diensten bestaan uit: Snel transporten, 24 uur zendingen. Nachtdistributie, Spoedeisende Koeriersdiensten en Transporten. Dit ook Internationaal mogelijk. Of het nu gaat om een document of pallet.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Tilburg 
Displaying AmDkoeriers.png

Bezoek website AmDkoeriers

iLocate

Op iLocate kunt u gratis zoeken naar zakelijke ruimten die te huur of te koop staan. U vindt bij iLocate een aanbod van meer dan 50.000 kantoorruimtes, bedrijfsruimtes en winkelruimtes. Van een kleine flexibele werkplek tot een groot distributiecentrum, u vindt alles onder één dak bij iLocate. Heeft u een interessante ruimte gevonden op iLocate? Toon uw interesse in een object en kom vrijblijvend in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u extra informatie kunt opvragen of u direct een bezichtiging kunt inplannen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam
Afbeeldingsresultaat voor Ilocate
 

Bezoek website iLocate

Flexas

Kantoorruimte huren via Flexas.nl? In meer dan 170 steden in Nederland verhuren wij geschikte kantoorruimte en bedrijfsruimte. Direct beschikbaar en zowel geschikt voor starters als grote ondernemingen. Kijk hieronder voor ons huuraanbod in enkele populaire plaatsen, zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Almere en Eindhoven. Natuurlijk hebben wij in veel meer steden beschikbare kantoorruimte, deze kun je vinden via de zoekoptie.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam 
Kantoorruimte huren via Flexas.nl
 

Bezoek website Flexas