De startpagina voor ondernemers van Overijssel

Strategie en Visie Overijssel.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Strategie en Visie Overijssel

A.P. Scheltinga

A.P. Scheltinga organisatieadvies & managementondersteuning is een ervaren freelance-adviesorganisatie die zich volledig richt op het adviseren en ondersteunen van middelgrote en kleine bedrijven bij organisatieverbetering cq. -ontwikkeling.

Bezoek website A.P. Scheltinga

Beljon + Westerterp

De menselijke benadering in zakelijke dienstverlening! Daarvoor zorgen de consultants van Beljon + Westerterp. Wij helpen mensen en organisaties om hun mogelijkheden optimaal te benutten. Wij zijn een partner als het gaat om instroom-, doorstroom- en uitstroomvraagstukken.

Bezoek website Beljon + Westerterp

Liberg Consultancy

Liberg Consultancy helpt uw onderneming met het realiseren van gezonde groei door hulp bij strategievorming, innovatie, organisatie en marketing. Wij bieden praktische programma's voor bedrijven die zich realiseren dat innovatie en toegevoegde waarde de sleutel is voor continuïteit en gezonde groei.

Bezoek website Liberg Consultancy

Schuurman Advies

Bij ons kunt u terecht voor bedrijfsprocessen, organisatieontwerp, bedrijfsonderzoeken en meer.

Bezoek website Schuurman Advies

The Art of Management

Strategie–ontwikkeling en strategie–implementatie zijn geen eenmalige activiteiten. Zij zijn verankerd in de besturende processen van een organisatie. Op deze site wordt uitgebreid ingegaan op de werking van strategie.

Bezoek website The Art of Management

Cervus Belastingadvies

Bij Cervus verwachten wij dat onze cliënten hoge eisen stellen aan onze dienstverlening. Door een combinatie van fiscale expertise en praktisch inzicht komen wij tot de beste oplossingen voor u. Cervus is een onafhankelijk kantoor, niet gebonden aan een formeel netwerk. Wij zijn daardoor in staat ongebonden en objectief te werken, zonder enige vorm van belangenverstrengeling. Uiteraard werken wij wel met een informeel netwerk van vooraanstaande adviseurs, zowel in binnen- als buitenland.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Zwolle 

Bezoek website Cervus Belastingadvies

Siebert & Wassink

Siebert & Wassink adviseert organisaties bij het aannemen, het ontwikkelen en het vertrek van professionals en leidinggevenden. Door jarenlange expertise en betrouwbaar vakmanschap is Siebert & Wassink gegroeid tot het toonaangevende personeelsadviesbureau in Oost Nederland.

- Middelgroot
- Enschede, Lichtenvoorde

Bezoek website Siebert & Wassink

Alfa Accountants & Adviseurs

Financiële dienstverlening is een speelveld dat continu verandert. Daarom vindt u bij Alfa ruim 750 specialisten in accountancy en bedrijfsadvies op 27 vestigingen in het land. Alfa heeft niet alleen oog voor de zakelijke kanten van het ondernemersbestaan, maar ook voor de menselijke kant. Dus waar uw bedrijf ook staat wij zijn overal dichtbij.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Wageningen 

Bezoek website Alfa Accountants & Adviseurs

accon avm

accon avm is de advies- en accountantsorganisatie voor ondernemers in het MKB. Als advies- en kennisorganisatie streven wij ernaar ondernemen aantrekkelijker, eenvoudiger en uitdagender te maken. Met onze eersteklas diensten en advies stimuleren wij ondernemers hun onderneming naar een hoger plan te brengen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Anrhem 

Bezoek website accon avm

KUBUS

KUBUS verlost u van de wel bekende schoenendoos. Wij gaan gaan samen met U, de ondernemer, op zoek naar een betaalbare oplossing voor administratie- belastingadvies en /of accountantsdiensten met een gecertificeerde kwaliteit.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Deest 
Afbeeldingsresultaat voor KUBUS advies

Bezoek website KUBUS

Claassen, Moolenbeek & Partners

Al onze partners delen ons enthousiasme voor ondernemerschap. Dat is wezenlijk iets anders dan het “managen” van een onderneming. Door onze eigen ontwikkelde methodieken sterken we uw organisatie. Als het gaat om investeringsbeslissingen, ontwikkelingsmogelijkheden en/of marktaanpak. (lees hier over op de site, menu items diensten of casussen).

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Eindhoven 

Bezoek website Claassen, Moolenbeek & Partners

Ros Managementregie

We zijn graag uw partner en vraagbaak als uw onderneming veranderingen door maakt. Die veranderingen kunnen te maken hebben met de wens om uw onderneming te waarderen, te verkopen, opnieuw in te richten en te herstructureren. Maar ook de omslag naar een plotselinge verliessituatie of ingrijpen door uw bankier. Reorganisaties kunnen soms nodig zijn of een interim die tijdelijk inspringt omdat u gewoon extra handen nodig heeft om uw organisatie weer in lijn te brengen met hetgeen u voor ogen had. Onze aanpak is simpel: Kom op tijd, doe wat je zegt, heb respect en maak het verschil. Dat is ROS.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Deventer, Eibergen 
Afbeeldingsresultaat voor ros management regie

Bezoek website Ros Managementregie

DÅSKA Consultants B.V.

Sinds 1989 adviseert DÅSKA organisaties op o.a. het gebied van strategie, structuur, verandering, kwaliteit en logistiek om bedrijfsactiviteiten winstgevend(er) te maken. Tevens verzorgen we trainingen/ seminars op deze onderwerpen.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Zwolle

Bezoek website DÅSKA Consultants B.V.