De startpagina voor ondernemers van Overijssel

Voor en door ondernemers

 

De financiële startpagina van Nederland

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

 

Actueel

Niet alleen het laatste wereldnieuws, landelijke of regionale nieuws maar ook het laatste nieuws op het gebied van o.a. belastingen en verzekeringen kunnen belangrijk zijn voor u als ondernemer. Om op de hoogte te blijven van de laatste feiten hebben wij voor u een aantal interessante sites geselecteerd.

Juridisch

Ondernemers krijgen te maken met diverse juridische aspecten, iets wat voor de meeste ondernemers niet erg aantrekkelijk is. Waar kun je nu het beste terecht voor duidelijkheid op dit gebied. Waar moet je als bedrijf allemaal aan denken? Hieronder vindt u een aantal sites die u hierbij kunnen helpen.

Belastingen

Belasting betalen doet niemand graag maar iedere ondernemer moet aangifte doen. Wij hebben voor u een aantal websites opgezocht waarop u antwoord kunt krijgen op al uw vragen. Ook kunt u tips vinden over hoe u de te betalen belasting kunt verminderen.

Boekhouding

Iedere ondernemer dient een boekhouding bij te houden, niet alleen voor de belastingdienst, maar ook voor zichzelf. Een goede boekhouding geeft inzicht in de kosten en baten en eventuele knelpunten kunnen snel zichtbaar worden gemaakt. Hieronder een aantal websites die u bij vragen kunt raadplegen.

Financieel

Voor veel ondernemers zijn de financiën niet altijd even duidelijk. Er zijn vragen over het wagenpark, bedrijfspark, hypotheken. Waar kun je nu het beste naar toe voor een goede begeleiding? Wij hebben voor u een aantal websites gevonden met daarop duidelijke informatie van goede degelijke bedrijven.

Verzekeringen

Iedereen in Nederland is verzekerd. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt je er tegen verzekeren, zowel particulier als zakelijk. Maar welke verzekeringen heb je nu echt nodig? Hieronder hebben wij aangegeven welke verzekeringen er zijn en waar je voor deze verzekering terecht kunt.

Personeel

De meeste ondernemers kunnen niet zonder personeel. Personeel levert, als het goed is, geld op maar kost ook veel geld. Wanneer moet je nu personeel aannemen, wat zijn de voor-en nadelen en waar moet je allemaal rekening mee houden? Wij hebben getracht voor u een aantal informatieve websites te vinden.

Diversen

Niet alleen voor startende ondernemers maar ook voor de meer ervaren ondernemers zijn er vaak veel vragen op diverse gebieden. Wij hebben hieronder de belangrijkste punten geselecteerd en voor u hierbij een aantal websites gezocht die u goed kunt gebruiken.