De startpagina voor ondernemers van Overijssel

Erfrecht Overijssel.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Erfrecht Overijssel

De Erfwijzer

Deze site probeert je wegwijs te maken in de wereld van het erfrecht en, als je dat wilt, in contact te brengen met gespecialiseerde mediators en nalatenschapsafwikkelaars. Met mediation kunnen conflicten worden opgelost en nalatenschapsafwikkelaars bieden je hulp bij de afhandeling van de erfenis.

Bezoek website De Erfwijzer

Dommerholt Advocaten

Dommerholt Advocaten is met meer dan 50 advocaten en vestigingen in Zwolle, Heerenveen en Apeldoorn één van de grotere advocatenkantoren. Het kantoor legt zich toe op juridische dienstverlening aan kleine en middelgrote ondernemingen, overheden maar ook aan particulieren.

Bezoek website Dommerholt Advocaten

Gibo Groep

Met de invoering van het nieuwe erfrecht is er veel veranderd. Wij informeren u over de nieuwe regels en mogelijkheden en adviseren over testamenten, afwikkeling van nalatenschappen, bedrijfsopvolgingsfaciliteiten, schenkingen, schenkings- en successieaangiften en verdelingen.

Bezoek website Gibo Groep

Luesink Belastingadviseurs

De fiscalisten houden zich primair bezig met advisering en aangiftewerkzaamheden zowel op het terrein van de directe belastingen, zoals Vennootschapsbelasting, Inkomstenbelasting, als ook van de indirecte belastingen zoals de BTW en Overdrachtsbelasting. Successie- en vermogensplanning behoort tevens tot hun dagelijkse werkgebied. Zij werken voor (middel)grote bedrijven, particulieren en administratie- en accountantskantoren. Zij zijn deskundig en betrokken bij complexe fiscale vraagstukken.

Bezoek website Luesink Belastingadviseurs

Notaris

Op deze site kunt u diverse informatie vinden over erfenis & successie. Tevens kunt u er terecht voor aanverwante onderwerpen zoals bedrijfsopvolging.

Bezoek website Notaris

Flynth

Flynth is een landelijke organisatie, die lokaal goed vertegenwoordigd is en de taal van de klant spreekt. Onze adviseurs bieden persoonlijk advies, met gevoel voor ondernemerschap en alles wat daarbij komt kijken. Dat doen ze enthousiast en gedreven. Want ondernemen inspireert niet alleen ondernemers, maar ook hun adviseurs!

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Arnhem 

Bezoek website Flynth

Rijksoverheid

Op deze website staat een schat aan informatie van de rijksoverheid. Om ervoor te zorgen dat deze informatie voor iedereen toegankelijk is, heeft Postbus 51 een grotendeels toegankelijke website voor mensen met een functiebeperking.

Bezoek website Rijksoverheid

Vechtstede Notarissen

Op en via deze site krijgt u informatie over onze kantoren in Hardenberg en Ommen en informatie over verschillende onderwerpen, zoals het kopen van een huis, testamenten, ondernemingsvormen, estateplanning, successierechten en het oprichten van een bedrijf.

Bezoek website Vechtstede Notarissen

Nysingh Advocaten-Notarissen

Nysingh biedt notariële en advocatuurlijke oplossingen voor overheden, bedrijven en instellingen. En omdat juridische vraagstukken zelden beperkt blijven tot één rechtsgebied, werken de ruim 90 verschillende specialisten hecht samen. Met gebundelde expertise en een branchegerichte focus adviseren wij onder andere sectoren als de overheid, de zorg, food & agri, het onderwijs en familiebedrijven.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Apeldoorn, Arnhem, Zwolle

Bezoek website Nysingh Advocaten-Notarissen