De startpagina voor ondernemers van Overijssel

Incasso Overijssel.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Incasso Overijssel

De Haan Advocaten & Notarissen

De Haan Advocaten en Notarissen. Bezield, daadkrachtig en creatief. Officieel de grootste juridische dienstverlener van de Noordelijke provincies. Voor zakelijk en particulier. En actief in alle branches. Toonaangevend en actief in het nu. Op vele terreinen zijn we trendsettend. Vanuit het besef dat het steeds vaker gaat om adviseren dan om procederen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Assen, Almere, Groningen, Hamburg, Leeuwarden, Stiens, Zwolle

Bezoek website De Haan Advocaten & Notarissen

DAS

Wij maken juridische en financieel juridische kennis toegankelijk voor iedereen. Dat is onze missie en daar zijn we expert in. In 1963 waren wij de pionier op het gebied van rechtsbijstand. DAS maakte het voor veel mensen mogelijk om op te komen voor hun recht. Nu, ruim 50 jaar later, zijn we uitgegroeid tot een van de grootste financieel juridische dienstverleners in Nederland.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam 
Afbeeldingsresultaat voor das rechtsbijstand

Bezoek website DAS

Atradius

Atradius heeft meer dan 80 jaar ervaring in het ondersteunen van ondernemingen bij het beheren van hun kredietrisico's. Dit is de kern van onze business.

Bezoek website Atradius

Centraal Invorderings Bureau

Het CIB hanteert verscheidene methodes om in contact te komen met wanbetalers. Door intensieve, maar gepaste communicatie met een wanbetaler weten wij onze relaties te verrassen met hoge incassoscores. Het CIB heeft een eigen effectieve methodiek ontwikkeld voor het innen van uw onbetaalde nota’s. Wij hebben de hoofdlijnen van dit traject voor u op een rijtje gezet.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Rotterdam 

Bezoek website Centraal Invorderings Bureau

Deurwaarders- & Incassobureau Enschede

Wij zijn van oudsher een bekende en vooral betrouwbare partner in Twente voor de deurwaarders-, Rechts- en Incassopraktijk. Wij hebben een zeer gemêleerde klantenkring, welke klanten, mede door onze persoonlijke benadering, tevreden zijn met de wijze waarop wij hun zaken behandelen.

Bezoek website Deurwaarders- & Incassobureau Enschede

Incassobureau Inschakelen

Alle incassobureaus in onze incasso coöperatie zijn gespecialiseerd in de incasso van openstaande vorderingen namens UW bedrijf, dit levert u direct veel voordeel en besparingen op.

Bezoek website Incassobureau Inschakelen

Incassobureau Twente

Wanneer betaling van uw facturen uitblijft en u wilt dat er snel actie wordt ondernomen, bent u bij ons aan het juiste adres. U hoeft niet langer zelf achter uw debiteuren aan. Wij nemen u het werk uit handen, zodat u tijd heeft om te doen waar u goed in bent: zaken doen en omzet genereren. Wij incasseren snel en trefzeker. Met oog voor uw zakelijke relatie met uw klant.

Bezoek website Incassobureau Twente

Incassoregister.nl

Incassoregister.nl is het meest effectieve online incassobureau. Onze gedachte is dat u alles zelf in de hand houdt. Op deze manier is het incasseren van debiteuren het effectiefst, snelst en voordeligst. Wat wij doen is u begeleiden bij dit proces. Zo maken wij de dagvaardingen voor u op en houden het proces middels deze site in de gaten.

Bezoek website Incassoregister.nl

Juris-Dictie

Juris-dictie is een incassobureau, die zich toelegt op het uitvoeren van buitengerechtelijke en gerechtelijke procedures.

Bezoek website Juris-Dictie

Groenewegen & Partners Gerechtsdeurwaarders

Groenewegen en Partners zorgt voor beter betalende klanten. Snel, professioneel en met respect voor uw klantrelatie. Onze professionele incassospecialisten en gerechtsdeurwaarders zorgen er, samen met u, voor dat u bij debiteuren met een achterstand meteen een voorsprong neemt. En dus niet achter de feiten aanloopt.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Utrecht
Groenewegen logo
 

Bezoek website Groenewegen & Partners Gerechtsdeurwaarders

Wigger van het Laar Gerechtsdeurwaarders

Korte lijnen en persoonlijk contact staan bij ons kantoor voorop. We zijn trots op onze relaties en klanten, waarbij we streven naar langdurige contacten. We zijn nèt even anders, professioneel, met behoud van maatwerk. We komen gemaakte afspraken na. We zoeken en verleggen grenzen, met het resultaat voor ogen.

Bezoek website Wigger van het Laar Gerechtsdeurwaarders

SGH-groep

Van den Bos, Jansen en Kersten hebben als deurwaarder en incassobureau al 60 jaar ervaring in het incasseren van vorderingen, het voeren van juridische procedures en het uitvoeren van ambtelijke taken in Overijssel en Gelderland.

Bezoek website SGH-groep

Rechtdoor

Uw Incassobureau en Juridisch Advieskantoor uit Almelo, Twente Welkom bij Rechtdoor Almelo. Als Incassobureau en Juridisch Advieskantoor uit midden Twente zetten wij ons dagelijks in voor een eerlijk recht!

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Almelo, Hengelo

Bezoek website Rechtdoor

Felix Bedrijfsjuristen

U kunt bij ons terecht voor het opstellen en doorlichten van algemene voorwaarden en contracten. Maar we adviseren ook over slim debiteurenbeheer, voeren incassotrajecten uit en adviseren over personeels- en ontslagrecht. Dat doen we snel, deskundig en in begrijpelijke taal. Kijk gerust verder op onze site als u hier meer over wit weten.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: IJsselmuiden

Bezoek website Felix Bedrijfsjuristen

Janssen & Janssen

Transparant, deskundig en effectief. Zo werkt Janssen & Janssen, op verschillende locaties verspreid over heel Nederland. U heeft aan ons een ervaren partner in creditmanagement, incasso en juridisch advies. Wij vinden openheid naar onze opdrachtgevers erg belangrijk. Daarom heeft u bij ons altijd en overal inzicht in de voortgang van uw project.

- Bedrijfsomvang: Groot
- Locaties: Eindhoven, Roosendaal, Emmen, Goes, Nijmegen, Maastricht, Roermond

Bezoek website Janssen & Janssen

Te Biesebeek Advocaten

Te Biesebeek Advocaten Zwolle is de juridisch specialist op elk denkbaar en relevant terrein. Onze ervaren professionals zijn u graag van dienst met juridisch advies, het voeren van procedures of incassowerkzaamheden. De hoogwaardige dienstverlening van Te Biesebeek Advocaten Zwolle is geen overbodige luxe in tijden waarin steeds vaker juridisch wordt geclaimd. Onze advocaten zijn er bovendien op getraind om juridische procedures juist te voorkomen. Dit scheelt u geld, tijd en ergernis.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Zwolle
Te Biesebeek Advocaten

Bezoek website Te Biesebeek Advocaten

Onland Advocaten

Inmiddels is ons kantoor gegroeid tot een organisatie, die op het terrein van het strafrecht, personen- en familierecht en handelsrecht over ruime ervaring en deskundigheid beschikt om u als ondernemer of particulier bij te staan. Binnen het kantoor zijn drie advocaten werkzaam, alsmede twee ervaren secretarieel medewerksters.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Oldenzaal

Bezoek website Onland Advocaten

Arslan & Ter Wee Advocaten

Of u nu particulier bent of ondernemer: U kunt rekenen op onze persoonlijke aandacht. Wij werken met oog voor detail, maar zonder het grotere perspectief uit het oog te verliezen. Of het nu gaat om arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht, fusies en overnames, wij zijn van alle markten thuis. Onze veelzijdigheid gaat nooit ten koste van onze specialistische kennis. Onze advocaten werken in afzonderlijke secties maar maken veelvuldig gebruik van elkaars kennis en specialisatie. Door deze manier van samenwerken kunnen wij u altijd de kwaliteit bieden die uw zaak verdient.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Zwolle 

Bezoek website Arslan & Ter Wee Advocaten