De startpagina voor ondernemers van Overijssel

Juristen Overijssel.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Juristen Overijssel

Daniels Huisman Advocaten

Daniëls Huisman Advocaten zijn gevestigd in Almelo, Goor, Enschede en Rijssen en leveren diensten aan zowel particulieren als ondernemers. Ons kantoor onderscheidt zich door een unieke mix van professionaliteit, veelzijdigheid, persoonlijke betrokkenheid en servicegerichtheid.

Bezoek website Daniels Huisman Advocaten

Timmer & van Meurs advocaten

Sinds 1981 is dit advocatenkantoor een deel van het befaamde Kamper IJsselfront. Ooit gebouwd naar de 'eischen van welstandigheid' vormt het kantoorpand een duidelijke overgang tussen de stad met haar culturele verscheidenheid en het steeds veranderende aanzicht van de rivier de IJssel. Recht en 'ongerechtigheid' zijn ook bij uitstek het werkterrein van Timmer & van Meurs advocaten!

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Kampen
Timmer & van Meurs Advocaten
 

Bezoek website Timmer & van Meurs advocaten

De Vries & Doornbos

De Vries & Doornbos verleent diensten aan het midden- en kleinbedrijf, agrariërs, diverse non-profit instellingen en particulieren. Sinds 2000 is het kantoor gestaag gegroeid van twee advocaten tot nu zeven advocaten en een belastingkundige. Wij zijn ondermeer gespecialiseerd in ondernemingsrecht.

Bezoek website De Vries & Doornbos

DAS

Wij maken juridische en financieel juridische kennis toegankelijk voor iedereen. Dat is onze missie en daar zijn we expert in. In 1963 waren wij de pionier op het gebied van rechtsbijstand. DAS maakte het voor veel mensen mogelijk om op te komen voor hun recht. Nu, ruim 50 jaar later, zijn we uitgegroeid tot een van de grootste financieel juridische dienstverleners in Nederland.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam 
Afbeeldingsresultaat voor das rechtsbijstand

Bezoek website DAS

Bax Advocaten & Belastingadviseurs

BAX richt zich bewust op twee rechtsgebieden: juridisch en fiscaal. En hiermee onderscheiden we ons. Het is uniek dat advocaten en belastingkundigen nauw samenwerken om uw vraagstukken op te lossen. Gelet op de veelheid aan problemen en risico’s vraagt de markt eigenlijk om dit full service concept.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Doetinchem 

 

Bezoek website Bax Advocaten & Belastingadviseurs

JPR Advocaten

JPR Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor met vestigingen in Oost Nederland. Met in totaal ruim 100 enthousiaste medewerkers, waaronder zo’n 45 advocaten, begeleiden we onze zakelijke en particuliere cliënten bij hun juridische uitdagingen. We doen dat op een heel eigen, ondernemende manier: persoonlijk betrokken, praktisch, creatief en oplossingsgericht. Eigenzinnig professioneel, noemen we dat alles bij elkaar.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Enschede, Deventer, Doetinchem
JPR Advocaten
 

Bezoek website JPR Advocaten

De Haan Advocaten & Notarissen

De Haan Advocaten en Notarissen. Bezield, daadkrachtig en creatief. Officieel de grootste juridische dienstverlener van de Noordelijke provincies. Voor zakelijk en particulier. En actief in alle branches. Toonaangevend en actief in het nu. Op vele terreinen zijn we trendsettend. Vanuit het besef dat het steeds vaker gaat om adviseren dan om procederen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Assen, Almere, Groningen, Hamburg, Leeuwarden, Stiens, Zwolle

 

Bezoek website De Haan Advocaten & Notarissen

Hanze Advocaat

Hanze advocaat in Groningen is een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in arbeidsrecht. Als specialist kunnen wij u bij uitstek begeleiden bij de meest uiteenlopende arbeidsrechtkwesties, waaronder onderhandelingen in ontslagkwesties en arbeidsconflicten, juridisch advies, informatie over concurrentiebedingen en relatiebedingen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Emmen, Deventer, Groningen, Heerenveen, Zwolle
Hanze advocaat
 

Bezoek website Hanze Advocaat

Arslan & Ter Wee Advocaten

Of u nu particulier bent of ondernemer: U kunt rekenen op onze persoonlijke aandacht. Wij werken met oog voor detail, maar zonder het grotere perspectief uit het oog te verliezen. Of het nu gaat om arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht, fusies en overnames, wij zijn van alle markten thuis. Onze veelzijdigheid gaat nooit ten koste van onze specialistische kennis. Onze advocaten werken in afzonderlijke secties maar maken veelvuldig gebruik van elkaars kennis en specialisatie. Door deze manier van samenwerken kunnen wij u altijd de kwaliteit bieden die uw zaak verdient.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Zwolle 

 

Bezoek website Arslan & Ter Wee Advocaten

Lassche Advocaten

Lassche Advocaten is een no-nonsense advocatenkantoor dat juridische diensten verleent aan het bedrijfsleven. De aanpak van de advocaten van Lassche Advocaten kenmerkt zich door deskundigheid, persoonlijke aandacht, creativiteit en snelle afhandeling. De advocaten van Lassche Advocaten hebben ruime ervaring met onderhandelen en procederen in juridische zaken. Altijd staat het behalen van een optimaal resultaat voor onze cliënten voorop.

Bezoek website Lassche Advocaten

Schuldink Advocaten

Schuldink advocaten, één van de grotere advocatenkantoren in de IJssel- en Sallandregio, is gespecialiseerd in de dienstverlening aan ondernemers. Naast de kritische beschouwing van uw zakelijke belangen betekent dit dat u kunt rekenen op kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en duidelijkheid.

Bezoek website Schuldink Advocaten

Warnink & Both advocaten

De dienstverlening van Warnink & Both advocaten bestaat uit het met raad en daad bijstaan van cliënten. Die cliënten zijn zowel ondernemingen (MKB) als particulieren. Zij kunnen rekenen op een degelijk advies en - indien nodig - op daadkrachtige rechtsbijstand in gerechtelijke procedures.

Bezoek website Warnink & Both advocaten

Te Biesebeek Advocaten

Te Biesebeek Advocaten Zwolle is de juridisch specialist op elk denkbaar en relevant terrein. Onze ervaren professionals zijn u graag van dienst met juridisch advies, het voeren van procedures of incassowerkzaamheden. De hoogwaardige dienstverlening van Te Biesebeek Advocaten Zwolle is geen overbodige luxe in tijden waarin steeds vaker juridisch wordt geclaimd. Onze advocaten zijn er bovendien op getraind om juridische procedures juist te voorkomen. Dit scheelt u geld, tijd en ergernis.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Zwolle
Te Biesebeek Advocaten
 

Bezoek website Te Biesebeek Advocaten

JuristenTeam

JuristenTeam is een onafhankelijke juridische dienstverlener. Ons Team van ervaren Juristen staat bedrijven en particulieren met raad en daad bij. Onze doelstelling is de oplossing van uw probleem! We hanteren bepaalde standaard uitgangspunten. We hechten aan een duurzame relatie met u, gebaseerd op interesse, integriteit en vertrouwen. Om deze redenen vinden wij een goed persoonlijk contact met u van belang.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Amsterdam, Arnhem, Den-Bosch, Groningen, Rotterdam, Utrecht Zwolle

 

Bezoek website JuristenTeam

Nysingh Advocaten-Notarissen

Nysingh biedt notariële en advocatuurlijke oplossingen voor overheden, bedrijven en instellingen. En omdat juridische vraagstukken zelden beperkt blijven tot één rechtsgebied, werken de ruim 90 verschillende specialisten hecht samen. Met gebundelde expertise en een branchegerichte focus adviseren wij onder andere sectoren als de overheid, de zorg, food & agri, het onderwijs en familiebedrijven.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Apeldoorn, Arnhem, Zwolle

Bezoek website Nysingh Advocaten-Notarissen

Vivan accountants & adviseurs

Vivan accountants - adviseurs helpt u met uw administratie, wij stellen de jaarrekening op zodat u inzicht krijgt in uw vermogen en resultaat. Daarbij kijken wij niet alleen naar achteren maar juist vooruit. Om zo uw doelen te helpen realiseren.

Bezoek website Vivan accountants & adviseurs

Haja Advocaat Juridisch Adviseur

Haja Advocaat & Juridisch Adviseur: úw advocaat op het gebied van algemeen bestuursrecht, omgevingsrecht & personen- en familierecht in Twello en de Stedendriehoek!

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Twello

Bezoek website Haja Advocaat Juridisch Adviseur

SchoeBroek advocaten & mediators

SchoeBroek advocaten & mediators zijn gespecialiseerd in de rechtsgebieden personen- en familierecht, letselschadezaken, mediation, erfrecht en ondernemersrecht. Wij zijn er voor de kritische ondernemer en particulier die een professionele en concrete juridische oplossing wenst. En daarbij op een persoonlijke en betrokken manier geholpen wil worden. Wij staan u bij in geschillen en procedures, maar liever nog helpen wij u problemen te voorkomen. Daarom kunt u ook bij ons terecht voor mediation (bemiddeling) en advies ter voorkoming van geschillen en procedures.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locaties: Deventer, Raalte

 

Bezoek website SchoeBroek advocaten & mediators