De startpagina voor ondernemers van Overijssel

Notarissen Overijssel.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Notarissen Overijssel

Bracht & de Vries Notarissen

Wij zijn een modern notariskantoor. Wij zijn laagdrempelig en hebben door de kleinschaligheid veel persoonlijke aandacht voor de client.

Bezoek website Bracht & de Vries Notarissen

Kappert & de Zwart Notarissen

Wij zijn een notariskantoor met een vestiging in Heino en Raalte. Ons kantoor kan u van dienst zijn op het gebied van personen & familierecht, estateplaning, onroerende zaken en de onderneming.

Bezoek website Kappert & de Zwart Notarissen

Mollink Wünsch notarissen

Wie een bedrijf met rechtspersoonlijkheid (bijvoorbeeld een BV) wil starten of een stichting in het leven wil roepen, kan niet om de notaris heen. Ook bij verschillende wijzigingen is de notaris betrokken. Wij zorgen ervoor dat alles keurig volgens de regels verloopt. Onze notariële dienstverlening betreft vennootschappen, maatschappen, firma's, verenigingen en stichtingen.

Bezoek website Mollink Wünsch notarissen

Notariskantoor Bolding

Zoekt u een notariskantoor dat meer biedt dan wets- en belastingkennis? Dat meedenkt en alles goed en duidelijk op papier zet? Waar u niet wordt afgescheept met de secretaresse en waar het motto is: doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg? Dan zit u bij Notariskantoor Bolding in Twente goed!

Bezoek website Notariskantoor Bolding

Notariskantoor Endendijk Koene

De mensen van ons kantoor kunnen u uitstekend van dienst zijn met adviezen op het gebied van ondernemingen, gouden handdruk, bv's, concerns en verenigingen en stichtingen.

Bezoek website Notariskantoor Endendijk Koene

Notariskantoor Van Dam

Ons kantoor kan worden gekwalificeerd als een \"algemeen kantoor\" hetgeen wil zeggen dat het kantoor vooral werkzaam is in de drie traditionele werkgebieden van het notariaat, te weten: registergoedpraktijk, familierechtpraktijk, ondernemingsrechtpraktijk.

Bezoek website Notariskantoor Van Dam

Vechtstede Notarissen

Op en via onze site krijgt u informatie over onze kantoren in Hardenberg en Ommen en informatie over verschillende onderwerpen, zoals het kopen van een huis, testamenten, ondernemingsvormen, successierechten en estateplanning.

Bezoek website Vechtstede Notarissen

Netwerk Notarissen

Netwerk Notarissen vormt met 600 gespecialiseerde notariële juristen het grootste samenwerkingsverband van notariskantoren in Nederland. Zij studeren samen en onderzoeken nieuwe juridische mogelijkheden. Vanuit meer dan 150 vestigingen staan wij voor je klaar met informatie en advies op belangrijke momenten in jouw leven.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Baarn 

 

Bezoek website Netwerk Notarissen