De startpagina voor ondernemers van Overijssel

Rechtshulp Overijssel.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Rechtshulp Overijssel

Compensa

Compensa Letselschade stelt de belangen van u als slachtoffer centraal en houdt door middel van een pro-actief schaderegelingsbeleid rekening met uw wensen c.q. behoeften. Naast nieuwe schademeldingen kunnen ook lopende zaken, die al in behandeling zijn bij de eigen Rechtsbijstandverzekeraar, ingeval van twijfel of ontevredenheid overgedragen worden aan Compensa Letselschade. U bent immers niet verplicht om gebruik te maken van uw eigen Rechtsbijstandverzekering

Bezoek website Compensa

De Nationale Advocatenlijn

De Nationale Advocatenlijn is een geavanceerd platform waardoor rechtzoekende ondernemers en particulieren direct juridische rechtsbijstand via telefoon (0900-0608) of e-mail (http://www.beldna.nl) kunnen inwinnen bij de juridische rechtshulpverlener bij uitstek, de advocaat in de door u gewenste postcoderegio.

Bezoek website De Nationale Advocatenlijn

De Rechtspraak

Dit is de internetsite van de Rechtspraak en de Hoge Raad der Nederlanden. Via het onderstaande menu heeft u direct toegang tot de sites van de Raad voor de rechtspraak, alle rechtbanken, gerechtshoven, de Hoge Raad en andere bijzondere colleges.

Bezoek website De Rechtspraak

Ditzo

Met de Ditzo Rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd van juridische hulp bij conflicten over bijvoorbeeld je werk, je huis of je vakantie.

Bezoek website Ditzo

Rechtshulp Nederland

Bij Rechtshulp Nederland klopt u aan voor deskundige rechtsbijstand op alle mogelijke terreinen. Of het nu gaat om een geschil met uw werkgever, uw verhuurder of uw leverancier, onze advocaten zijn er voor u. Ook bij kwesties op het gebied van personen- en familierecht, strafrecht en aansprakelijkheids-recht staan wij u graag bij.

Bezoek website Rechtshulp Nederland

Schut Oosting Letselschade

Schut | Oosting Letselschade is een kantoor met 50 jaar ervaring op het gebied van letselschade. Innovatie van letselschadebehandeling ten behoeve van slachtoffers staat voorop.

Bezoek website Schut Oosting Letselschade

Kok Fiscale dienstverlening

Kok Fiscale dienstverlening verzorgt administraties, geeft bedrijfsadviezen en belastingadviezen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een mediationtraject.Een Full Service pakket biedt grote voordelen. U betaalt een vast bedrag voor alle afgesproken diensten. Dus: onafhankelijk van de hoeveelheid werk die we voor u doen, hoe vaak u ons ook belt: u betaalt datzelfde bedrag.

Bezoek website Kok Fiscale dienstverlening