De startpagina voor ondernemers van Overijssel

Opleidingen Overijssel.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Opleidingen Overijssel

IDP- opleidingen

Het IPD is een gerenommeerd landelijk opleidingsinstituut. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen een passende opleiding aan te bieden. Daarom verzorgen wij diverse opleidingen op verschillende niveaus. Cursisten volgen bij ons mondeling onderwijs, gegeven door hooggekwalificeerde docenten. Al onze opleidingen sluiten aan op de examens van de erkende examenbureaus.

Bezoek website IDP- opleidingen

NCOI-opleidingsgroep

Hogeschool NCOI is de grootste Hogeschool voor werkend Nederland. Hierboven vindt u alle HBO-opleidingen die Hogeschool NCOI door heel Nederland verzorgt. Dit kan gaan om volledige HBO Bacheloropleidingen, maar ook om kortere HBO-programma's en HBO-Leergangen.U kunt de opleidingen volgen in de avond, overdag of op zaterdag. Daarnaast bestaat ook vaak de mogelijkheid om opleidingen via thuisstudie te doen.

Bezoek website NCOI-opleidingsgroep

NTI Bedrijfsopleidingen

Het NTI is sinds 70 jaar het vertrouwde adres voor een breed aanbod van cursussen en opleidingen in afstandsonderwijs. Het NTI heeft het ‘studeren op je eigen manier’ verder uitgebouwd met de unieke blended learning onderwijsmethode, die de voordelen van thuisstudie met begeleiding, klassikaal onderwijs en e-learning in zich verenigt.

Bezoek website NTI Bedrijfsopleidingen

Open Universiteit Nederland

De Open Universiteit Nederland is de Expert op het gebied van onderwijsontwikkeling en onderwijsinnovatie en koploper in de ontwikkeling en toepassing van nieuwe technologieen en onderwijskundige inzichten. Deze expertise is niet alleen beschikbaar voor de Open Universiteit, maar voor iedereen in het hoger onderwijs en het bedrijfsleven.

Bezoek website Open Universiteit Nederland

Scheidegger

Scheidegger Opleidingen verzorgt al ruim 60 jaar klassikale, praktijkgerichte opleidingen voor iedereen die klaar is voor zijn volgende carrièrestap. Wil jij een carrièreswitch maken, je kansen op de arbeidsmarkt vergroten of herintreden, maar heb je niet de juiste diploma's? Dan ben je bij Scheidegger aan het juiste adres.

Bezoek website Scheidegger

Studieplan

Studieplan biedt een breed assortiment praktijkgerichte opleidingen van uitstekende kwaliteit. Tegen zúlke lage prijzen dat iederéén deze opleidingen kan volgen. Onze tevreden cursisten – meer dan 30.000 en het aantal neemt dagelijks toe – bewijzen dat we hiermee een succesformule hanteren. Studieplan is momenteel zelfs het snelst groeiende opleidingsinstituut in Nederland!

Bezoek website Studieplan

ROC van Twente

ROC van Twente is dé onderwijsinstelling voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie in de regio Twente. Ruim 1.800 medewerkers verzorgen beroepsopleidingen, trainingen en cursussen voor bijna 25.000 studenten en cursisten.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocaties: Almelo, Hengelo, Enschede 
Afbeeldingsresultaat voor ROC twente
 

Bezoek website ROC van Twente

VvAA Groep B.V.

VvAA is een organisatie met hart voor haar leden. Een ledenorganisatie en dienstverlener die opereert in het hart van de gezondheidszorg, in dienst van ruim 110.000 medici, paramedici, studenten en zorginstellingen. VvAA biedt onder andere fiscaal en juridisch advies, verzekeringen, bancaire diensten, rechtsbijstand, financiële planning, praktijkfinanciering, opleidingen, speciale reizen en ‘Arts en Auto’, het maandelijkse magazine.

Bezoek website VvAA Groep B.V.

Nationale Beroepengids.nl

Geld verdienen, salaris krijgen. Dat is een van de belangrijkste redenen voor mensen om te werken. Veel mensen ontkennen het. Ze spreken over ambitie, de mensen met wie ze werken, de organisatie, carriere maken, aanzien vergaren enz. Maar het loon dat ze aan het einde van de maand krijgen is minstens even belangrijk.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Utrecht 
Nationale Beroepengids

Bezoek website Nationale Beroepengids.nl

Ten Kate & Stoker

Ten Kate & Stoker B.V. is een jong, snelgroeiend opleidingsinstituut dat gevestigd is in Almelo. In alles wat we doen, staat de klant centraal. We moedigen onze klanten dan ook aan om actief feedback te geven en mee te denken over waardevolle verbeteringen. Op die manier kunnen we onze cursussen nog verder professionaliseren.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Almelo 

 

Bezoek website Ten Kate & Stoker