De startpagina voor ondernemers van Overijssel

Training en Coaching Overijssel.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Training en Coaching Overijssel

Capra Advocaten

Capra is het grootste juridisch adviesbureau van Nederland dat is gespecialiseerd in het ambtenaren- en arbeidsrecht.Capra heeft zich ontwikkeld van een kantoor met één vestiging met één jurist tot een organisatie met vier vestigingen door heel Nederland met meer dan 35 gespecialiseerde juristen. We hebben zodoende veel ervaring met (lagere) overheden en andere organisaties binnen het publieke domein. We weten wat er speelt.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: s'- Gravenhage, s'- Hertogenbosch, Maastricht, Zwolle

Bezoek website Capra Advocaten

Bureau Strak

Bureau Strak is een creatief marketingbureau, gevestigd in Hardenberg, met een focus op online. We zijn on-life. De perfecte combinatie tussen online en offline en we staan midden in het leven. We snappen wat merken moeten doen om zowel online als offline de doelgroep te raken. Dat vormt onze campagnes. Met die campagnes geven we merken ook een online gezicht. Bureau Strak is een digitaal marketingbureau. We ademen internet. We sturen op resultaat, maar altijd met een creatieve invalshoek. Zo krijgen onze opdrachtgevers altijd wat ze nodig hebben en vaak nog meer.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Hardenberg 
Displaying Strak.png

Bezoek website Bureau Strak

bCompetent

bCompetent is resultaatgericht. Wij hebben er plezier in om resultaten neer te zetten en doelen te bereiken. Coaching, loopbaanadvies en outplacement hebben volgens ons een duidelijk doel. En daar werken we graag samen met jou aan.

Bezoek website bCompetent

DÅSKA Consultants B.V.

Sinds 1989 adviseert DÅSKA organisaties op o.a. het gebied van strategie, structuur, verandering, kwaliteit en logistiek om bedrijfsactiviteiten winstgevend(er) te maken. Tevens verzorgen we trainingen/ seminars op deze onderwerpen.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Zwolle

 

Bezoek website DÅSKA Consultants B.V.

Berg & Boer

U wilt in beweging blijven als het gaat om organisatie-, team- en/of individuele ontwikkeling. Vervolgens vraagt u zich af op welke wijze u die beweging concreet kunt maken. Wat, wanneer, hoe en vooral met wie zijn vragen die u zichzelf stelt. Kijk eens rustig rond of u uw antwoorden vindt.

Bezoek website Berg & Boer

Register Belastingadviseurs

Het Register Belastingadviseurs (RB) is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van ruim 7.500 aangesloten leden. Het RB overlegt intensief met overheid en politiek en biedt informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening. Het RB heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en biedt daarom een uitgebreid Permanente Educatie-programma aan. Daarnaast biedt RB Opleidingen een breed scala aan opleidingen aan op diverse niveaus. U kunt vanaf de start in de opleiding Register Belastingconsulent in zes jaar afstuderen op academisch niveau.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Culemborg 
Register belasting adviseurs: Verder in fiscale kennis

Bezoek website Register Belastingadviseurs

BOS Training en Coaching

Bos training en coaching is opgericht door Gabrielle Bos. Trainer en coach met hart en ziel. Betrokken bij de mensen en organisaties. Ruimtegevend om tot rust te komen en te reflecteren. Enthousiast als er beweging te zien is en blij als er ruimte is ontstaan om keuzes te maken vanuit je hart !

Bezoek website BOS Training en Coaching

MFAS

De basis voor MFAS/Meijer Fiscale Adviessystemen bv is gelegd in 1985. Henry Meijer kreeg bij het toenmalige De Boer en Van Keulen Groningen, thans PWC, de opdracht een checklist op te stellen voor het genereren van werk uit accountantsdossiers. In 1988 introduceerde hij dit instrument bij Moret Gudde Brinkman, thans EY. In 1994 werd MFAS/Meijer Fiscale Adviessystemen opgericht. Met onze cursussen proberen wij praktijkconcepten (verder) te ontwikkelen en ons programma te verrijken. U krijgt ideeën en handvatten voor uw cliënten aangereikt. Weinig theorie, veel praktijk!

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Noordwijk 
Afbeeldingsresultaat voor meijer fiscale adviessystemen
 

Bezoek website MFAS

Derks

Derks Training & Coaching is een bureau dat ruime ervaring heeft in het geven van cursussen, trainingen en coaching voornamelijk op gebied van communicatie. Naast communicatie worden diverse andere trainingen en cursussen verzorgd. Kijk hiervoor bij ons aanbod.

Bezoek website Derks

Koeslag & Paalman

Betrouwbaar advies begint bij de kern van uw zaak. Het succes van iedere organisatie hangt af van de vraag of zij in staat is flexibel en doeltreffend te reageren op veranderende omstandigheden, met andere woorden het juiste beleid te voeren. Betrouwbare informatie is daarvoor een eerste vereiste. Koeslag & Paalman, Administratie,Bedrijfsadvies, Belastingadvies is een relatief kleine organisatie. Een bewuste keuze omdat persoonlijk, betrokken en vertrouwelijk contact voorwaarde is voor de dienstverlening die u van ons mag verwachten en die u verdient.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Goor 

Bezoek website Koeslag & Paalman

Jobo

Sinds 1981 ondersteunen wij organisaties en medewerkers bij het meetbaar verbeteren van resultaten door maatwerk trainingen en individuele coaching. Duurzame effecten realiseren we samen met u door onze kwaliteitsdriehoek, onze praktische aanpak en trainingsopbouw.

Bezoek website Jobo

Edubookers.com

Wij zijn Edubookers, hét boekingsplatform waarop je trainingen en cursussen kan zoeken en direct kan boeken. Wij bieden duizenden trainingen aan van honderden van de beste opleiders in Nederland. Veel van onze trainingen zijn beoordeeld door oud cursisten, zodat jij de beste keuze kunt maken. Het Edubookers team helpt jou om te blijven groeien en dat met de beste prijsgarantie!

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Eindhoven 

 

Bezoek website Edubookers.com

LTC

LTC is in staat om beweging te creëren bij mens en organisatie. Wanneer een mens, team, afdeling of organisatie vast zit en niet weet hoe los te komen, is LTC in staat beweging te creëren. LTC doet dit op een uitermate vriendelijke en respectvolle wijze.

Bezoek website LTC

Novitae

NOVITAE begeleidt medewerkers in het ontwikkelen van authenticiteit, bewustzijn, persoonlijke motivatie en in het vinden van persoonlijk evenwicht. Daarmee ondersteunen wij organisaties in het optimaliseren van het succes van de medewerker en in de resultaten van de organisatie.

Bezoek website Novitae

Touché

De kern van Touché wordt gevormd door Teun van Veen en Anne Sterenberg en een vaste groep van gelijkgestemde trainers. Ervaren trainers die over een zodanig breed scala aan didactische vaardigheden beschikken dat ze op een speelse manier blijven boeien en motiveren.

Bezoek website Touché

Visie

Visie Sales Professionals vergroot commerciële slagkracht van relaties door het bemiddelen van Sales Professionals naar een nieuwe baan én het verbeteren van het verkoopproces en de verkoopvaardigheden. We focussen daarbij op bedrijven in Oost Nederland (provincies Overijssel / Twente en Gelderland / Achterhoek).

Bezoek website Visie

MTC Training

MTC is uw partner voor outputverhogende trainingen, adviesdiensten en interim management. MTC helpt in korte tijd de relatie met uw klant beduidend te verbeteren, ongeacht de markt waarin u zich begeeft. Wij reiken u effectieve, op maat gemaakte oplossingen aan voor het vergroten van uw winstcapaciteit.

Bezoek website MTC Training

Elbert Fiscaal

ELBERT Fiscaal biedt u een ruim dienstenpakket op fiscaal-juridisch gebied. U kunt bij ons niet alleen terecht voor een deskundig belastingadvies en het verzorgen van uw aangifte, maar wij staan u ook graag terzijde bij problemen met de Belastingdienst en bij fiscale procedures voor de rechtbank en het gerechtshof. Daarnaast verzorgen wij al jaren met groot succes trainingen en publicaties op fiscaal-juridisch terrein.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Holten 
Afbeeldingsresultaat voor elbert fiscaal

Bezoek website Elbert Fiscaal

Zuiver Arbeidsrecht

Zuiver Arbeidsrecht is de arbeidsrechtspecialist voor werkgevers /HR-functionarissen en werknemers. De dienstverlening wordt gekenmerkt door de praktijkgerichte vertaling, de deskundigheid en helderheid.

Bezoek website Zuiver Arbeidsrecht

eZense Internet Marketing

eZense gelooft in een duurzame online strategie met een hoge kwaliteitswaarde. Bezoekers naar uw website geneneren of een breed publiek aanspreken met uw Social Media campagnes is niet alles. Een bezoeker dient waardevol te zijn en uitendelijk dient een bezoeker over te gaan tot aankoop van uw product of het maken van een afspraak. eZense helpt relaties zoals u met het uitzetten van deze strategie.

- Enter
- Klein

 

Bezoek website eZense Internet Marketing

Siebert & Wassink

Siebert & Wassink adviseert organisaties bij het aannemen, het ontwikkelen en het vertrek van professionals en leidinggevenden. Door jarenlange expertise en betrouwbaar vakmanschap is Siebert & Wassink gegroeid tot het toonaangevende personeelsadviesbureau in Oost Nederland.

- Middelgroot
- Enschede, Lichtenvoorde

Bezoek website Siebert & Wassink

UNIT4 Business Software

UNIT4 ontwikkelt cloudgebaseerde ERP- en bedrijfssoftware. Met onze software en diensten helpen we onze klanten te voldoen aan de behoeften die een steeds veranderende omgeving met zich meebrengt. Organisaties willen blijven draaien en kunnen groeien. Om voorop te blijven moet software snel en tegen lage kosten aan te passen zijn aan continu veranderende situaties. En dat is precies wat onze ERP en bedrijfssoftware biedt. Software die klaar is voor de veranderingen van morgen. Dat noemen wij: software vooruitgedacht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Hengelo, Rijssen, Sliedrecht, Utrecht, Veenendaal, Zoetermeer 
UNIT4 bedrijfssoftware

Bezoek website UNIT4 Business Software