De startpagina voor ondernemers van Overijssel

Arbeidsongeschiktheid Overijssel.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Arbeidsongeschiktheid Overijssel

ASR Verzekeringen

Met ons nieuwe logo benadrukken we dat we een bedrijf zijn met een menselijk gezicht. We stellen de bescherming van alles wat voor u belangrijk is voorop. Zekerheid bieden aan onze klanten is tenslotte ons bestaansrecht. Wij doen dat samen met uw tussenpersoon en daarbij maken wij gebruik van de ervaringen die we binnen AMEV, Stad Rotterdam en Woudsend sinds 1720 hebben opgebouwd.

Bezoek website ASR Verzekeringen

De Amersfoortse

Dé inkomensspecialist voor onder nemers maakt ondernemer relaxter!

Bezoek website De Amersfoortse

MKB Servicedesk

Wil je als zelfstandig ondernemer een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten, maar heb je geen idee hoeveel dat je gaat kosten?

Bezoek website MKB Servicedesk

MKB-AOV

MKBAOV.com is opgezet om allen zelfstandige ondernemers in het MKB in Nederland onafhankelijk AOV-advies te kunnen bieden. Achter MKBAOV.com zit een centrale organistatie die samenwerkt met onafhankelijke AOV-adviseurs in heel Nederland.

Bezoek website MKB-AOV

AOVzonderprovisie.nl

Wij werken op basis van een gericht klantadvies voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering. Dat betekent dat wij u vanaf het uitbrengen van de offerte tot aan het einde van de looptijd begeleiden. U als klant bent altijd het uitgangspunt. En, wij gaan altijd op zoek naar de beste oplossing die van toepassing is op uw situatie.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Hoofdlocatie: Deventer 
Displaying AOVzonderprovisie.jpg
 

Bezoek website AOVzonderprovisie.nl

Univé

Als ondernemer bent u de drijvende kracht van uw bedrijf. Maar wat gebeurt er als u onverhoopt uitvalt? Wat betekent dat voor uw bedrijf en uw persoonlijke situatie? Om te voorkomen dat ziekte of ongeval tot een fors inkomensverlies leidt, is een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering een absolute must.

Bezoek website Univé

Zilveren Kruis Achmea

Bescherm uw inkomen met een arbeidsongeschiktheidsverzekering van Zilveren Kruis Achmea.

Bezoek website Zilveren Kruis Achmea

Loyalis

Loyalis levert aanvullende producten en diensten voor inkomenszekerheid en personeelszorg. Speciaal voor overheid, onderwijs en gelieerde instellingen. De producten sluiten uitstekend aan op de collectieve pensioenregeling.

Bezoek website Loyalis

FZM Assurantiën

Wij zijn uw privé adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Bezoek website FZM Assurantiën

Bilanx

"U zoekt een accountant of bedrijfsadviseur die u in begrijpelijke taal adviseert? Bilanx houdt van duidelijke taal en een betrouwbaar advies" Bilanx biedt u een accountant, belastingadviseur of bedrijfsadviseur die u in begrijpelijke taal adviseert en voorziet van een betrouwbaar advies.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locaties: Almelo, Hardenberg

Bezoek website Bilanx