De startpagina voor ondernemers van Overijssel

Pensioenverzekering Overijssel.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Pensioenverzekering Overijssel

ASR verzekeringen

ASR Verzekeringen is de nieuwe naam van het voormalige Fortis ASR. En bij een nieuwe naam hoort een nieuw logo. Met ons nieuwe logo benadrukken we dat we een bedrijf zijn met een menselijk gezicht. We stellen de bescherming van alles wat voor u belangrijk is voorop. Zekerheid bieden aan onze klanten is tenslotte ons bestaansrecht.

Bezoek website ASR verzekeringen

Centraal Beheer Achmea

Deze site informeert u over ondernemen, arbeidsvoorwaarden, pensioenen, preventie en aanvullende diensten van Centraal Beheer Achmea.

Bezoek website Centraal Beheer Achmea

Ohra

Speciaal voor U heeft OHRA een aantal aspecten betreffende pensioenen op een rij gezet met daarin veel gestelde vragen van onze klanten, tips en advies en meer handige weetjes.

Bezoek website Ohra

Stichting Pensioenkijker

De Stichting Pensioenkijker.nl wil het pensioenbewustzijn van de Nederlander vergroten. We gaan er met z’n allen nog veel te veel vanuit dat het met ons pensioen vanzelf goed komt. Maar dat is niet zo. Er zijn momenten in je leven waarop je er even bij stil moet staan. Wie er meer over wil weten kan terecht op deze website voor objectieve en niet-commerciële informatie.

Bezoek website Stichting Pensioenkijker

Zwitserleven

Als ondernemer denkt u het liefst zo weinig mogelijk aan uw pensioen. U bent druk bezig met uw bedrijf en denkt wellicht dat uw bedrijf uw pensioen is. Toch is de praktijk vaak anders. Het is daarom verstandig regelmatig aandacht te besteden aan uw pensioenplanning.

Bezoek website Zwitserleven

Delta Lloyd

Delta Lloyd is een financiële dienstverlener met verzekeringen en bancaire producten. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Bezoek website Delta Lloyd

GeldXpert

GeldXpert Zakelijk is een no-nonsense organisatie. Dat betekent: daadkracht, deskundige aanpak, korte lijnen en oplossingen op maat. Deskundige medewerkers met brede ervaring, staan altijd voor u klaar en geven een goed onderbouwd en gedegen advies. In samenspraak met u wordt een pakket aan verzekeringen samengesteld, dat op uw specifieke situatie en uw onderneming is toegespitst. Onze producten en diensten onderscheiden zich door maximale kwaliteit tegen de scherpste prijsstelling.

Bezoek website GeldXpert

Nationale Nederlanden

Nationale-Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale-Nederlanden biedt een compleet assortiment aan producten waaronder verzekeringen, pensioenen, banksparen, sparen, hypotheken, beleggingen en leningen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Rotterdam

Bezoek website Nationale Nederlanden