De startpagina voor ondernemers van Overijssel

Verzekeringsadviseurs Overijssel.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Verzekeringsadviseurs Overijssel

GOG Adviesbureau

GoG adviesburo is al 10 jaar actief in het begeleiden en adviseren op het gebied van verzekeringen zowel particulier als zakelijk. Wij bemiddelen voor vele grote verzekeraars.

Bezoek website GOG Adviesbureau

Gerritsen Assurantiën

Gerritsen Adviesgroep is een financieel adviesbureau voor bedrijven en particulieren. Wij adviseren en bemiddelen onder andere in verzekeringen, (collectieve) pensioenen, woninghypotheken, bedrijfsfinancieringen in de breedste zin.

Bezoek website Gerritsen Assurantiën

Nijland Assurantien h.o. Prima Advies

Nijland Assurantiën is een onafhankelijk intermediair. Of het nu gaat om hypotheken, verzekeringen of financieringen. Dit houdt in dat wij diverse producten bij diverse maatschappijen vergelijken om u zo een passend advies te kunnen geven.

Bezoek website Nijland Assurantien h.o. Prima Advies

Open Vizier

Bij OPEN VIZIER zijn wij gespecialiseerd in verzekeringen voor : zelfstandige ondernemers met maximaal 10 tot 15 medewerkers; startende ondernemers en zelfstandigen zonder personeel (de ZZP' ers).

Bezoek website Open Vizier

Rensen

Assurantiekantoor Rensen, de specialist als het gaat om verzekeringen en meer.

Bezoek website Rensen

Ten Hag Verzekeringsadviseurs

Als assurantie-bemiddelingsbedrijf zijn wij de schakel tussen onze cliënt en de verzekeringsmaatschappijen. Wij brengen risico’s in kaart en adviseren en bemiddelen bij het afsluiten van alle mogelijke verzekeringsvormen. Het onderhoud van de verzekeringsportefeuille en het afwikkelen van schades behoort vanzelfsprekend ook tot onze taken.

Bezoek website Ten Hag Verzekeringsadviseurs

Velten Groep

De VeltenGroep is onafhankelijk en gespecialiseerd in het adviseren en bemiddelen van verzekeringen, hypotheken en persoonlijke financiële planning. Ook bemiddelen wij bij de aan- of verkoop van uw woning en verzorgen opleidingen.

Bezoek website Velten Groep

Vermeulen Statema Verzekeringsadviseurs

Vermeulen Statema Verzekeringsadviseurs B.V. is een onafhankelijke tussenpersoon. Wij staan de relatie terzijde bij het vormgeven en op peil houden van hun (bedrijfs)verzekeringen, maar richten ons ook op de advisering in hypotheken, pensioenen en financiële dienstverlening. De begeleiding bij de afwikkeling van schadeclaims ligt in het verlengde van de adviesfunctie.

Bezoek website Vermeulen Statema Verzekeringsadviseurs

Lancyr

Lancyr is onafhankelijk en objectief. Wij zijn geen onderdeel van een verzekeringsmaatschappij of bank. Wij vergelijken objectief d.m.v. geavanceerde software verzekeringsproducten. Producten met een hoge prijs/kwaliteit beoordeling in de consumentenbond, moneyview en rolls nemen wij op in onze volmacht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Tilburg
Lancyr - van A t/m Z goed verzekerd

Bezoek website Lancyr

Van der Meer financiële diensten

Van der Meer Financiële Diensten is een 100% onafhankelijk financieel dienstverlener. Persoonlijk, objectief en deskundig advies waar u financieel beter van wordt! Ons uitgangspunt is dat u financieel beter wordt van ons advies. Of het nu gaat om een hypotheek, verzekering, pensioen of krediet, úw financieel voordeel is altijd groter dan de kosten van onze dienstverlening!

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Elburg 
Van der Meer banner Logo

Bezoek website Van der Meer financiële diensten

KUBUS

KUBUS verlost u van de wel bekende schoenendoos. Wij gaan gaan samen met U, de ondernemer, op zoek naar een betaalbare oplossing voor administratie- belastingadvies en /of accountantsdiensten met een gecertificeerde kwaliteit.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Deest 
Afbeeldingsresultaat voor KUBUS advies

Bezoek website KUBUS

AdviesNet Noord-Nederland

Met uw keuze voor AdviesNet Noord-Nederland BV kiest u voor betrokken financiële experts die de kunst verstaan om complexe zaken helder te verwoorden. Bij alles wat wij doen staan betrokkenheid én deskundigheid centraal. Uw wensen en mogelijkheden zijn ons uitgangspunt, financiële expertise is onze toegevoegde waarde.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Drachten 

Bezoek website AdviesNet Noord-Nederland

de Goudse verzekeringen

De Goudse heeft gekozen voor een organisatiestructuur waarmee snel en daadkrachtig ingespeeld kan worden op ontwikkelingen op de verschillende deelmarkten. Door korte lijnen kan De Goudse direct inspelen op de wensen van eindklanten en verzekeringsadviseurs.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Gouda 

Bezoek website de Goudse verzekeringen